top of page
Screenshot 2020-03-15 at 17.58.36.png

ZONNEBANK

Met 3 gezichtsbruiners zie je direct resultaat en heb je minder last van een rode blush in het gezicht. De 38 lampen bruinen je hele lichaam en je bruint tegelijk de voor- en achterkant. De zonnebanklampen hebben een vermogen van 100W dit is de standaard sterkte en voldoet aan de wetgeving*.

Luxura X7 Glamour Edition

*een totale effectieve erytheem-gewogen stralingssterkte (maximale stralingsintensiteit) van 0,3 W/m²

1008-q-sense.jpg
1126-contourplus.jpg
0139-smartvoice-06_edited.jpg
1014-mymp3.jpg
1015-soundarround-150x150.jpg

HPS, effectiviteit is het toverwoord

High Power System (HPS) is een speciale spiegelfilter dat de SLi-gezichtsbruiner nog effectiever laat zijn. Het garandeert verantwoorde en doeltreffende bruining van het gezicht met directe pigmentatie en geeft het apparaat een visueel mooi spiegeleffect.

Qsens, vernevelende verkoeling

Qsens verspreidt minuscule waterdruppeltjes die een subtiele verkoeling geven en de bruiningssessie tot een waar genot maken.

ContourPlus, het steuntje in de rug

Ergonomisch gevormde acrylplaten ondersteunen het lichaam optimaal.

SmartVoice, vertel het maar

Een vriendelijke stem begeleid je door het menu van mogelijkheden. De iconen in het display zijn duidelijk, maar soms wil je net iets meer informatie. SmartVoice legt de verschillende features uit en is jouw reisgids tijdens deze minivakantie in de zon.

My MP3, jouw tijd jouw muziek

Smaken verschillen en daarom kan je bij Osiris eenvoudig je eigen muziek inpluggen. Wij voorzien ook adapters voor Iphone gebruikers die ging aux-input hebben.

SoundAround, muziek van alle kanten

Een driedimensionale geluidsbelevenis dankzij vier luidsprekers en een subwoofer.

bottom of page