top of page

Wanneer je onder de zonnebank gaat zonnen, is het interessant om te weten waarom je best een zonnebanklotion gebruikt.

  • Je bruint sneller en donkerder en de kleur blijft ook langer

  • Je bruiningsresultaat verbetert met maar liefst 40%

  • Het vochtgehalte van je huid blijft op peil

  • Australian GoldTM lotions gaan fijne lijntjes en rimpeltjes tegen

  • Verschillende voedzame ingrediënten verbeteren de kwaliteit van je huid

  • Je hebt maar 15 ml per keer nodig voor een prachtige bruine kleur en een perfect verzorgde huid!
    ...

Australian Gold lotions verzorgen je huid voor een optimale bruining. Een verzorgde huid bruint namelijk veel beter dan een droge huid die de stralingen* waarvan je bruin wordt weerkaatst . Een gehydrateerde, verzorgde huid ontvangt de UV-stralingen* beter en zorgt dat het bruiningsproces sneller geactiveerd wordt. We hebben verschillende soorten huidverzorging, van een prima basisverzorging tot een verzorging die je huid tot in de puntjes verzorgt. Met de laatste categorie bereik je dus een beter eindresultaat dan met een basisverzorging. 

De categorieën hierin zijn: (van basis tot de beste verzorging die je maar kunt wensen)

1. Iconic Products

2. Better + Products

3. Excellent Products

4. Ultra Products

5. Superior Products

 

Deze categorieën zeggen dus iets over de huidverzorging in de zonnebanklotion, maar hierin heb je ook nog verschillende keuzes. Dat heeft te maken met de verschillende bronzers. Je hebt zonnebanklotions zonder bronzers, met natuurlijke bronzers of vertraagde (DHA-)bronzers. Hieronder leggen we het verschil tussen de drie uit.

Intensifier

Een intensifier, of ook wel accelerator genoemd, is een zonnebanklotion zonder bronzers. Deze lotions hebben geen bronzers, maar werken door de natuurlijke bruining van de huid te versterken. De huidverzorging in de zonnebanklotion zorgt ervoor dat je huid gevoed wordt en beter openstaat voor de UV-straling. De speciale bruinversnellende ingrediënten zorgen ervoor dat het bruiningsproces sneller plaatsvindt.

Een zonnebanklotion met natuurlijke, directe bronzers

Natuurlijke, directe bronzers zijn supersnelle bronzers die je huid onmiddellijk een donkere bruine kleur geven. Ze zijn alleen actief wanneer je onder de zonnebank ligt. Zodra je hiermee stopt, ontwikkelt de kleur niet meer. De gebronsde kleur die je ziet, is degene die je hebt. Dat houdt circa 2 dagen aan. Advies: handen wassen na het aanbrengen.

Een zonnebanklotion met vertraagde (DHA-)bronzers

Vertraagde (DHA-)bronzers zijn krachtige bronzers die na 8 tot 24 uur hun donkerste kleur hebben bereikt. Ze blijven ook actief na je zonnebanksessie en zorgen dat de kleur blijft doorontwikkelen totdat je onder de douche stapt. Dit houdt circa 4 tot 8 dagen aan. Advies: handen wassen na het aanbrengen.

Ben je een beginnende zonner? Dan raden wij aan om te beginnen met een intensifier of een natuurlijke, directe bronzer. Wanneer je een basistintje hebt opgebouwd, kun je verder zonnen met een zonnebanklotion met vertraagde (DHA-)bronzers.

 

* de stralingen onder de zonnebank zijn volgens de wet gedoseerd
(de straling van een zonnebank mag op geen enkele plaats een totale effectieve erytheemgewogen irradiantie (maximale stralingsintensiteit) van 0,3 W/m2 overschrijden)

bottom of page