top of page
Screenshot 2020-03-15 at 17.58.36.png

ZONNEBANK PLUS

Luxura X7 Glamour Edition

De zonnebank PLUS geeft je net dat tikkeltje extra. De spaghettilampen of dieptebruiners zorgen ervoor dat je kleur langer blijft. Na je zonnebankbeurt kan je een tijdelijke rode blush in je gezicht ervaren. De gewone lampen zijn ook net iets zwaarder (120W*) als die van de gewone zonnebank, waardoor je een bruinere kleur zal ontwikkelen die zich nog 4 uur na de zonnesessie ontwikkelt. Wij raden deze zonnebank aan voor de ervaren zonner. Je huid is niet goed beschermd als je lange tijd niet in de zon ben geweest. Dus start best met de gewone zonnebank.

*een totale effectieve erytheem-gewogen stralingssterkte (maximale stralingsintensiteit) van 0,3 W/m²

1008-q-sense.jpg
1126-contourplus.jpg
0139-smartvoice-06_edited.jpg
1014-mymp3.jpg
1015-soundarround-150x150.jpg

Qsens, vernevelende verkoeling

Qsens verspreidt minuscule waterdruppeltjes die een subtiele verkoeling geven en de bruiningssessie tot een waar genot maken.

ContourPlus, het steuntje in de rug

Ergonomisch gevormde acrylplaten ondersteunen het lichaam optimaal.

SmartVoice, vertel het maar

Een vriendelijke stem begeleid je door het menu van mogelijkheden. De iconen in het display zijn duidelijk, maar soms wil je net iets meer informatie. SmartVoice legt de verschillende features uit en is jouw reisgids tijdens deze minivakantie in de zon.

My MP3, jouw tijd jouw muziek

Smaken verschillen en daarom kan je bij Osiris eenvoudig je eigen muziek inpluggen. Wij voorzien ook adapters voor Iphone gebruikers die ging aux-input hebben.

SoundAround, muziek van alle kanten

Een driedimensionale geluidsbelevenis dankzij vier luidsprekers en een subwoofer.

bottom of page